bewust-zijn

Quote: Liefde overwint alles

Het leven kent hevige stormen en diepe dalen, maar vanuit liefde overwin je alles. Heel soms betekent het de utopische, wij houden zoveel van elkaar en kunnen de wereld aan liefde. Maar voor mij is liefde die overwint zoveel meer dan de liefde die je voelt voor een partner en je relatie die staande houdt na een storm.

Wanneer je iets kan benaderen vanuit liefde en zachtheid win je in mijn optiek. Vanuit de liefde die je voelt voor jezelf (als je van jezelf houdt, ben je per definitie al een winnaar). Lukt dat nog even niet? Gebruik dan de liefde vanuit je omgeving. Deze liefde kan je staande houden als je het nodig hebt. Liefdevolle herinneringen houden je op de been. De liefdevolle glimlach van een voorbijganger die je dag beter maakt. Je huisdier die er onvoorwaardelijk voor je is. Vanuit liefde vecht je voor je dierbare en je dromen.

Soms is het de liefde die er voor zorgt dat je een persoon of een situatie los laat. Hoe moeilijk die keuze ook lijkt. Liefde is ook loslaten. Liefde is zó veel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.