Persoonlijk

Dankbaarweek #8

Iedere week deel ik mijn week in dankbaarheden. Er is altijd iets om dankbaar voor te zijn. Deze week vierden we Ise haar verjaardag. Ze werd alweer twee! Time flies when it nice.

Maandag werkte ik hard aan mijn blog. Ik had veel inspiratie en zat lekker in de flow. Het ging allemaal heel moeiteloos. Zo dankbaar voor deze momentjes, want dat is niet altijd vanzelfsprekend. Hoewel ik het met liefde doe en er echt voldoening uithaal is het soms ook worstelen. Een fijne worsteling. Het schrijven leert me ook weer veel over mijzelf.

Dinsdag ging ik lekker door in de flow van maandag. Ik luisterde inspirerende podcasts. Ik vind dat zo heerlijk. Zo kan ik één kanaal een tijd niet meer opzetten en ineens resoneert het weer volledig waardoor ik alles weer opzuig als een spons. Dankbaar voor alle gratis content die wordt aangeboden. Het is altijd belangrijk om te waken dat je niet alleen consumeert en er vervolgens niets mee doet. Daarom raad ik ook aan wel te blijven investeren in betaalde waarde, zodat je echt gaat doen en implementeren. Door de flow van maandag had ik van alles klaar staan voor mijn Instagram en blog. Dankbaar voor het fijne gevoel.

Hoewel er woensdag een aantal spreekwoordelijke brandjes ontstonden op mijn werk had ik ze allemaal snel onder controle. Je gedachten en de manier waarop je erin staat maakt zo’n verschil. Dankbaar dat ik daar zo in gegroeid ben. Onverwachts was ik wat eerder klaar met werken en haalde ik de snoetjes eerder op bij de oppas en opvang. Heerlijk genieten van wat extra knuffeltijd. Dankbaar voor die heerlijke knuffels, kusjes en gezellige kletspraatjes.

Donderdag kwam de man pas laat thuis en toen ‘moesten’ we nog van alles voorbereiden voor de verjaardag van Ise. Stiekem was het heerlijk om de slingers op te hangen. Hadden we veel voorpret bij het opzetten van haar poppenhuis. Dankbaar dat we ze dit kunnen geven.

Op donderdag had ik ook weer een hele fijne coaching sessie. Dankbaar dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan. De sessies hebben me al zoveel gebracht. De meerwaarde van betaalde waarde en implementeren van hetgeen je al weet. Ook dat is me-time.

Hierperdepiep Hoera! Ise 2 jaar.

Vrijdag was het snoetje echt jarig. Zo’n verjaardag laat je altijd weer terugblikken op de bijzondere tijd. Zoals jullie al hebben kunnen lezen was de start van dit kleine meisje geen rozengeur en maneschijn. Op dagen als dit kan ik weer even helemaal terug geslingerd worden in het gevoel van toen. Anderzijds voel ik ook de dankbaarheid voor de strijd. Maar ook de dankbaarheid voor hoe ze is opgebloeid. Hoe tevreden dit meisje nu is. Een kleine eigenwijze en schattige peuter.

De man kwam spontaan eerder thuis en werden we verrast door een grote frozen ballon uit Duitsland. Opa en oma kunnen door de maatregelen helaas niet naar haar verjaardag. De ballon was een big hit. De kleinste gebaren zijn het grootst. Dankbaar voor het kleine gebaar dat zoveel plezier en liefde bracht.

Zaterdag begon het echte feestje. We vierden haar verjaardag kleinschalig en coronaproof. Helaas moet het vanwege de maatregelen allemaal wat anders. Het meisje heeft genoten en helemaal van de heerlijke taart die tante Bonnie voor haar heeft gemaakt. De kinderen waren haar meer dan dankbaar! Je gunt ze een groot feest, maar zo heeft iedereen echt quality time met haar en elkaar. En daar is ook wat voor te zeggen.

Ook op zondag hielden we nog een klein coronaproof feestje. Dankbaar voor alle leuke cadeautjes die ze heeft gekregen. Stuk voor stuk zijn ze een hit. Grote broer had moeite met het hele weekend bezoek. Veel prikkels, dingen die anders lopen en een zusje die in de spotlights stond. Dus knuffelde we extra veel en hadden we toch een heerlijke dag.

Laat in de reacties weten waar jij vandaag dankbaar voor was.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.